Soloretraite

doopvontIndividuele retraite met begeleiding

Is zo’n groepsretraite niets voor jou? Ga je liever je eigen weg? Wil je daar wel graag wat begeleiding bij? Dat kan.

 

Individuele stilteretraite

In de week tussen 24 en 31 augustus heb ik plaats voor individuele retraitegangers in centrum Meeuwenveen. Je kiest zelf je aankomst- en vertrekdatum en -tijdstip binnen die periode. Tevoren hebben we contact en bespreken we de aanleiding voor je retraite en de vragen die je bezighouden. Je brengt je tijd in stilte door en volgt je eigen weg, binnen of buiten het retraitecentrum. Je krijgt van mij suggesties voor bezinningsopdrachten en/of literatuur. Met enige regelmaat hebben we een individueel gesprek over je ervaring.
Elke dag zijn er drie tijdstippen waarop alle individuele retraitegangers gezamenlijk mediteren. De maaltijden zijn vegetarisch. Je kunt je maaltijd meenemen naar je eigen kamer of samen met anderen in stilte in de eetkamer eten.
Je hebt je eigen kamer.
Kosten: € 125 per etmaal.

Soloretraite met een retraitebox

Wil je liever helemaal alleen? Ook dat is mogelijk. Ik organiseer met liefde een solo retraite voor je. We bespreken tevoren je praktische wensen en inhoudelijke vragen. Ik zorg voor passende accommodatie en stel een retraitebox voor je samen met bezinningsopdrachten en bijpassende materialen. Als je dat wilt is tussentijds telefonisch of face to face contact mogelijk. We sluiten je retraite af met een gesprek.